Saturday, August 19, 2006

Slange?!

De franske i huse trodde de såg ein slange unna ein busk i hagen imorges, någe så førte te stor oppmerksomhet. Itte store anstrengelser med ein kost for å dytta slangen fram viste d seg (heldigvis) at det bare va ei store firfisla. Åååå, så søtt... Så nå bor an unna verandaen vår=)

5 comments:

Unknown said...

I've changed the settings, so you don't have to register as a user to leave a comment.

Anonymous said...

Hva spiser sånne små vesen da? Rotter og mus?

Anonymous said...

Jeg har nå sjekket opp at firfirsler lever av insekter og edderkopper. Men fienden til firfirslene er andre krypdyr som buorm og hoggorm, osv, og rev, rev er vel kanskje ikke det den trenger være mest redd for under trappen hos dere....... Kanskje den liker å svømme i bassenger?

Anonymous said...

kjære hege.her har vi mye regn men ganske varmt.kjekt du trives og har venner.ser fint ut i leiligheten. basseng og greier.du ser nydelig ut på bilde.vil gjerne se flere.hvilke blad vil du a pakke.lsen mormor.

Anonymous said...

hei hege.her har vi sommer ennå.klokken er 17.30 og det er24gr. ute.vi skal opp til din mor ikveld.skal bli koselig.er du ute og shopper og koser deg på kafe.klærne er kanskje billigere enn her.ha det bra vennen min.hilsen mormor.